کد خبر 308634
۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۸

ادعاهای جدید درباره پرواز «فلای‌دبی»

ادعاهای جدید درباره پرواز «فلای‌دبی»

رسانه‌های صهیونیستی ادعاهای جدیدی درباره پرواز فلای‌دبی مطرح کرده‌اند.

به کزارش حیات، رسانه‌های صهونیستی ادعا کرده‌اند که به جزئیات جدیدی از تحقیقات مربوط به تلاش برای ربودن پرواز مسافربری «فلای‌دبی» دست پیدا کرده‌اند.

طبق گزارش کانال ۱۲ اسرائیل کمک خلبانی که قصد ربودن این هواپیما را داشت به بازجوها گفته که هدف اصلی او فرودگاه بن‌گوریون بوده است، نه شهر تل‌آویو.

«عمیت سگال»، خبرنگار کانال ۱۲ اسرائیل مدعی شده که این کمک خلبان به نام «همام الهمامی» قصد داشته طوری رفتار کند که گویی هواپیما را برای یک فرود عادی آماده می‌کند، اما در لحظه‌ای که دیگر امکان رهگیری هواپیما وجود نداشته باشد، آن را عمداً به ترمینال فرودگاه بکوبد.

«موریا اسراف»، دیگر خبرنگار اسرائیلی، نیز گزارش داد که الهمامی در بازجویی‌ها اعتراف کرده به‌طور ویژه جویای کار در شرکت فلای‌دبی بوده است، زیرا این شرکت به تل‌آویو پرواز داشت.

این ادعاها هنوز به طور مستقل توسط مقامات امارات متحده عربی که رهبری تحقیقات جنایی را بر عهده دارند، تأیید نشده است.

منبع؛ مشرق

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha